Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
November

Bingo – ny hälsoutmaning under november

Nu kör vi igång med en ny hälsoutmaning för medarbetare i Nacka kommun, bingo!

November kan vara en tung och mörk månad, och då behöver vi påminna oss om att göra sådant som vi mår bra av. Det kan till exempel handla om att gå minst 10 000 steg, göra pauser i arbetet med enkla styrke- och balansövningar eller äta sin lunch utomhus. Med hjälp av en bingoplatta blir det enklare att påminna sig själv om att ta en bensträckare och du har dessutom chans att vinna fina priser.

Hur deltar jag?

Kryssa i de aktiviteter som du har utfört i bingobrickan. Både horisontella och vertikala rader räknas, ju fler rader desto större chans till vinst. Fyll sedan i proofen genom att scanna QR-koden som du hittar i bingobrickan. Du hittar även proofen längre ner på den här sidan.

Senast den 30 november klockan 10.00 vill vi ha din bingobricka. Dragningen sker samma dag klockan 14.00. Vinnarna presenteras sedan på nacka.se/medarbetare.

Här hittar du bingobrickan. (PDF-dokument, 2,5 MB)

Här kan du fylla i hur många rader du har på din bingobricka.

Lycka till!

Sidan uppdaterades: