Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
December

Tack för det här året - julgåva till Nackas medarbetare

Inför jul vill Nacka kommun tacka dig som är medarbetare med en julgåva. Julgåvan är ett presentkort om 500 kronor som du kan använda på butiker eller företag i Nacka kommun. Presentkortet är tillgängligt i Wellnet-portalen från och med den 10 december 2021 till och med den 31 december 2021.

Mats Gerdau, kommunstyrelsens ordförande, och stadsdirektör Victor Kilén, vill rikta ett stort tack för din insats under året och önska god helg!

LU-16522397.JPG

Så här tar du del av din gåva

Logga in i Wellnet-portalen och klicka på nyheten ”Julgåva från din arbetsgivare”. Där finns en lista över valbara butiker och företag. Välj den butik eller det företag som du vill ha ditt presentkort från. När du gjort ditt val och godkänt din beställning får du en bekräftelse till din e-post. I bekräftelsen finns också information om hur ditt presentkort blir tillgängligt.

Du kan hämta ut ditt presentkort i Wellnet-portalen från och med den 10 december till och med den 31 december 2021.

Sidan uppdaterades: