Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juni

Charlotte Persson är ny miljö- och bygglovsdirektör

Idag blev det klart att Charlotte Persson är ny miljö- och bygglovsdirektör. Hon har idag uppdraget som chef för den strategiska stadsutvecklingen och kommer att tillträda sitt nya uppdrag under hösten.

– Charlotte Persson har gjort ett väldigt bra jobb i sitt uppdrag som chef för vår strategiska stadsutveckling, och jag ser verkligen fram emot vad hon kan åstadkomma i sitt nya uppdrag som miljö- och bygglovsdirektör. Hon känner Nacka väl och har de bästa förutsättningarna att fortsätta det goda arbetet med att utveckla Nackas miljö- och bygglovsfrågor, säger stadsdirektör Victor Kilén.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få jobba i en verksamhet som har så mycket kontakt med Nackaborna. Det är med stor ödmjukhet jag går in i den prisade miljö- och bygglovsprocessen med sina drivna och erfarna chefer och likaså engagerade politiker. Jag ser mycket fram emot att ta ytterligare kliv och förenkla för Nackabor och företag att få stöd och råd i hur de kan förverkliga sina drömmar, säger Charlotte Persson.

Charlotte Persson har lång erfarenhet av samhällsbyggnadsfrågor i ett flertal kommuner. Under fyra år var hon chef för den strategiska sektionen samhällsbyggnadsavdelningen i Huddinge kommun. Hon har också erfarenhet från uppdrag som processledare för den regionala stadskärnan i Haninge kommun, som konsult för WSP och som verksamhets- och enhetschef i Botkyrka kommun. Hon har en filosofie kandidatexamen i samhällsgeografi från Lunds universitet.

Sidan uppdaterades: