Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Oktober

Zübeyde Arslanerkekoglu är Årets skyddsombud

Fackförbundet Vision tillkännagav idag att Zübeyde Arslanerkekoglu - boendestödjare inom socialpsykiatrin och huvudskyddsombud för Vision i Nacka - är Årets skyddsombud. Hon hyllas för sina systematiska insatser för en god arbetsmiljö.

Juryns motivering

Årets skyddsombud har på ett systematisk och lösningsfokuserat sätt arbetat för en god arbetsmiljö på såväl arbetsplatsen som hos hela arbetsgivaren. Genom en gedigen arbetsmiljökunskap, ett trevligt bemötande samt en god dialog underlättas och fördjupas samverkan mellan arbetsgivarrepresentanter, medarbetare och andra förtroendevalda.

Samverkan mellan arbetsgivare och medarbetare

Skyddsombudet har den viktiga funktionen att samverka mellan arbetsgivare och medarbetare för att skapa den bästa arbetsmiljön för alla - något som är högt prioriterat i Nacka kommun.

– Jag vill gratulera Zübeyde till den fina utmärkelsen och tacka henne för hennes insatser för Nacka kommuns arbetsmiljö. I Nacka har vi höga ambitioner och stort fokus på arbetsmiljöarbetet – där våra skyddsombud har en nyckelroll. Vi är stolta och delar utmärkelsen med alla medarbetare, chefer, fackliga företrädare och stödresurser som arbetar för att Nacka ska nå målet att vara en av Sveriges mest attraktiva offentliga arbetsgivare, säger Victor Kilén, stadsdirektör i Nacka.

Det är tredje året i rad som tidningen Vision på uppdrag av Visions förbundsstyrelse lyfter fram människorna som varje dag arbetar med att förbättra mångas arbetsmiljö. Den vinnare som utses ska arbeta målmedvetet och engagerat, vara kunnig, initiativrik och ha god samarbetsförmåga.

– Jag är jätteglad och stolt att stå här idag och jag känner att det här är en gemensam vinst tillsammans med min arbetsgivare och mina kollegor. Utmärkelsen visar att vi är på rätt väg och att vi ska fortsätta att göra arbetsmiljöarbetet ännu bättre där hjärtat är den ständigt pågående dialogen, att värna om öppenheten, prestigelösheten och förmågan att mötas och skapa trygga relationer ser jag som en nyckel, och är det som gör att vi vågar prata om svåra saker och hitta fram till bra lösningar, säger Zübeyde Arslanerkekoglu.

Sidan uppdaterades: