Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
November

25-års jubilarer i Nacka kommun firades

Den 24 november firades de medarbetare som arbetat i Nacka kommun i 25 år.

I år är det 49 medarbetare som arbetat 25 år i Nacka kommun. Igår, den 24 november, hade de bjudits in till ett firande som ägde rum på Grand Hotell i Saltsjöbaden där det bjöds på trerätters-middag, tal av kommunstyrelsens ordförande Mats Gerdau och av stadsdirektör Victor Kilén. Kvällen inleddes med en tävling som i programmet ”Så ska det låta” med låtar från 1997 under ledning av Felicia Eriksson och Jonas Westberg som även framförde hits från samma år under middagen.

Anekdoter från sina 25 år i kommunen

Jubilarerna själva bidrog också till underhållningen genom att dela med sig av anekdoter från sina 25 år i Nacka. Bland annat berättade en medarbetare att de hade en enda dator på hela Björknäs skola som hade internetuppkoppling, och att personalen fick använda den högst en timma per dag eftersom det kostade sex kronor minuten att vara uppkopplad. En annan medarbetare berättade att han började i Nacka på ett två veckors vikariat och att han nu 25 år senare är kock på samma förskola som han började arbeta på. En medarbetare berättade också att möjligheten att vidareutvecklas gjort att hon antagit nya utmaningar och arbetsmöjligheter som gett karriärmöjligheter inom kommunen.

Minnesgåvor delades ut

Victor Kilén delade ut minnesgåvor till jubilarerna där de flesta valt smycken eller klockor, utom några som valt konstverk och en jubilar som valt en gitarr.

Sidan uppdaterades: