Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Maj

Wellr – Gemenskap och hälsoutmaningar

Anna Bakalopoulou är undersköterska och arbetar natt på Nacka seniorcenter Ektorp. Sedan 2016 har hon varit en del av Nacka kommun och är stolt över att arbeta i en kommun som inte bara strävar efter att vara den bästa platsen att bo på, utan också en arbetsgivare som värdesätter medarbetares hälsa och välmående. Hon har testat Wellr, vår nya hälsoapp.

Anna har varit intresserad av hälsa och motion sedan hon var barn.

- Jag har dansat så länge jag kan minnas. Under de senaste tio åren har jag också ägnat mig åt kondition- och styrketräning. Det bästa resultatet av att jag valt den här livsstilen är att jag kan delta och njuta av mina barns aktiviteter. Att vara ute i naturen, klättra, hoppa och springa ger oss stor glädje och är en värdefull del av vårt liv.

Anna tycker att det är roligt med nya hälsoutmaningar och blev glad när hon fick möjligheten att testa den nya hälsoappen Wellr.

- Jag tycker att Wellr är en fantastisk möjlighet! Som skyddsombud ser jag detta som en unik chans att uppmuntra mina kollegor att delta i roliga aktiviteter och utmaningar. Det kommer inte bara att skapa en närmare gemenskap, utan också bidra till att förbättra och främja vår arbetsmiljö.

Allt samlat på ett ställe

I ett digitaliserat samhälle vill många ha sina aktiviteter registrerade i appar. Anna berättar att det som utmärker Wellr från andra hälsoappar är att den är enkel att använda och att man får bra koll på sin hälsostatus.

- Dessutom kan du ta del av olika föreläsningar och hälsoplaner som är baserade utifrån dina egna behov. Det kan vara allt från meditation, yoga till tuffare styrkepass. Du kan också koppla din telefon eller smartwatch till appen för automatisk registrering av till exempel steg. Annars går det bra att registrera direkt i appen.

En annan funktion i Wellr som Anna gillar är att det finns konkreta tips på förändringar som man kan göra i sin vardag. Det finns också varierande recept och kostplaner som passar alla.

- Wellr känns tidssparande eftersom allt finns samlat på en och samma plats. Det här är också ett jättebra sätt att motivera varandra till bättre hälsa och fokusera på sådant som skapar värde för hur vi mår.

Dela glädje, mål och framsteg

Anna vill rekommendera alla att ladda ner appen och börja använda den redan idag.

- Wellr är verkligen ett verktyg för att lyfta sin hälsa och sitt välbefinnande. Här kan vi dela glädje, mål och framsteg med varandra och bli ett ännu starkare team som skapar en positiv atmosfär som genomsyrar vår arbetsplats. Låt oss tillsammans ta del av den här förmånen och bli Sveriges friskaste arbetsgivare!

Mer om Wellr

Läs mer om personalförmånen Wellr och delta i vårens hälsoutmaning.

Sidan uppdaterades: