Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Är du redo för Vårruset den 22 maj?

Nacka kommun har ett tält på plats och du får en t-shirt. Har du friskvårdsbidrag kvar, kan du använda en del av bidraget till anmälningsavgiften. Katariina Heinistö och hennes kollegor på controllerenheten har redan anmält sig! Katariina delar med sig om varför hon kommer att delta i Vårruset.

Varför deltar du i Vårruset?

11042024vårruset-6-670.jpg

- När jag tänker på löpning är inte direkt Vårruset det första som faller mig in. Men efter lite övertalning från kollegorna, som jag brukar träna med varje vecka, bestämde jag mig för att ge det ett försök. Vi är ett härligt gäng från controllerenheten och redovisning som brukar köra tabata-träning på gymmet varje tisdag.

Har du deltagit flera gånger?

- Jag har bara sprungit Vårruset en gång för många år sedan, tillsammans med mina dåvarande kollegor.

Måste jag vara van att springa för att orka med loppet?

- Du behöver verkligen inte vara en van löpare för att klara av loppet. Om du inte vill springa behöver du inte göra det, men om du väljer att springa är det viktigt att du förbereder dig i tid för att undvika skador. För mig handlar det inte bara om att klara av loppet utan också om att bli inspirerad till att pusha mig själv lite extra.

Vad ser du mest fram emot med Vårruset 2024?

- Jag ser mest fram emot Nackas branding-tält där vi alla kommer att samlas för att njuta av vår matsäck efter loppet. Det blir verkligen en gemensam stund att se fram emot.

Vad vill du säga till den som tvekar och inte riktigt bestämt sig för att vara med?

- Jag skulle vilja säga att det är en fantastisk möjlighet till en trevlig sammankomst ute i naturen. Dessutom fungerar det som en bra sporre för att komma i gång med träningen, något som kanske inte hade blivit av annars. Att förbättra sin kondition och känna sig starkare är en del av det övergripande välmåendet, så varför inte ge det ett försök?

11042024vårruset-670.jpg

Anmäl dig till Vårruset

Här anmäler du dig till Vårruset.

Om du har kvar av ditt friskvårdsbidrag kan du använda en del av bidraget till anmälningsavgiften. Friskvårdsbidraget finns på Wellnet.

Anmäl att du springer för Nacka kommun och få en Nacka t-shirt.

Sidan uppdaterades: