Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Maj

Ulrika Haij - ny enhetschef på kultur- och fritidsenheten

Från den 10 juni är Ulrika Haij ny enhetschef på kultur- och fritidsenheten. Ulrika kommer närmast från tjänsten som enhetschef på trafikenheten.

- Jag är glad att kunna berätta att vi nu förstärker kultur- och fritidsenheten med vår nya enhetschef Ulrika Haij, säger Hans-Otto Halvorsen, kultur och fritidsdirektör. Ulrika kommer med gedigen ledarerfarenhet, djup kunskap om hur Nacka kommun fungerar och med mycket energi och glädje till enheten. Jag ser verkligen fram emot att få starta vårt samarbete!

Ulrika har arbetat i Nacka kommun i fyra år som chef och ledare under ett intensivt samhällsbyggande inom områdena framkomlighet och hållbart resande i Nacka. Dessförinnan arbetade hon som verksamhetschef i Kungsbacka kommun. Hon har även arbetat inom Försvarsmakten som officier i marinen under många år.

- Det ska bli fantastiskt roligt att få bidra med mina ledarerfarenheter, kommunicera både internt och externt samt samverka och leverera mot såväl medborgare som politik. Jag värdesätter struktur och ordning, vilket brukar uppskattas av mina kollegor och medarbetare. Det är en ynnest att få lära sig ett nytt område som berör och engagerar Nackaborna. Jag brinner också för samhällsutveckling och att sätta människor i centrum. Kultur- och fritidsområdet är en guldkant i människors vardag och ett fantastiskt område att få utveckla tillsammans med medarbetarna på Nacka kommun, säger Ulrika Haij.

Sidan uppdaterades: