Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Företagsservice - en väg in för företagsärenden

För dig som företagare ska det vara enkelt att verka i Nacka kommun. Vårt mål är att erbjuda ett näringslivsklimat i toppklass med en service som förenklar vardagen för dig som företagare. Med vår kostnadsfria Företagsservice får du en effektiv och trygg väg in till kommunen. Det innebär en samordnad service mellan våra olika enheter, där du med hjälp av en personlig kundrådgivare snabbt får rätt svar på dina frågor och en överblick över vilka olika tillstånd och regler som behövs i just ditt ärende.

Kontakta Företagsservice

Du når oss bäst genom att skicka ett mail till: foretagsservice@nacka.se. Här gör vi en första bedömning av vilken hjälp du behöver och vilka tillstånd och frågor som berörs. Vi ger dig också stöd i vad som blir nästa steg för dig.

Vad är Företagsservice?

Företagsservice är en tjänst för dig som företagare i Nacka som har frågor rörande ditt företagande. Tjänsten innebär att vi guidar dig genom hela ditt ärende hos oss och stöttar dig på vägen framåt. Har du ett ärende som berör flera områden hos kommunen är Företagsservice en smidig möjlighet för dig, då du endast behöver ha en kontaktperson som hjälper till att samordna ditt ärende. Genom Företagsservice får du ett samlat svar från kommunen, oavsett om det berör olika delar av kommunens verksamhet.

På Företagsservice arbetar kunniga kundrådgivare som ger dig personlig vägledning genom hela din process. Med stor kunskap om kommunen i kombination med ett nära samarbete mellan våra olika enheter finns vi redo att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Vem kan använda tjänsten Företagsservice?

Vi finns här för att vägleda och underlätta för dig som planerar att starta ett nytt företag, flytta ditt företag till Nacka, bygga om eller vidareutveckla din befintliga verksamhet. Vi finns med dig hela vägen. Du kan bland annat ställa frågor om bygglov och markupplåtelse, arrende och strandskydd, men du är också välkommen att ställa andra frågor om det som berör ditt företag.

Övriga tjänster

Söker du ritningar, bygglovhandlingar? Då kan du logga in i vårt bygglovsarkiv och ta del av handlingar och beslut. Saknas handlingar i arkivet?, då ska du kontakta stadsbyggnad@nacka.se och uppge fastighetsbeteckning samt vilka handlingar du efterfrågar.

Gäller din fråga ett pågående ärende, ber vi dig kontakta din handläggare genom att skicka ett meddelande

Använd gärna vår webbkarta för att ta del av bland annat detaljplaner och för att se kommande projekt i Nacka kommun. https://webbkarta.nacka.se/

Sidan uppdaterades: