Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Den 29/6 klockan 19:00-20:30 pågår underhållsarbeten på Nackas inloggningsplattform. Det kommer under denna tid göra så att inloggningen till många av våra e-tjänster inte fungerar.

Så här arbetar vi med förbättringsförslag för parkmark

Kommunen arbetar fortlöpande med upprustning och utveckling av parkmarken i Nacka. Delar av det arbetet baseras på förslag från medborgare. De vanligaste sätten att lämna in ett förbättringsförslag är via vårt synpunktsformulär på nacka.se, appen Felanmälan - Nacka kommun eller per telefon till vårt Kontaktcenter.

Vi läser alla förslag


Vi får årligen in cirka 1 000 förslag och önskemål om förbättringar. Vi läser samtliga förslag och sparar dem för kommande planering. Ungefär en gång i månaden träffas alla förvaltare för att gå igenom förslagen och bedöma vad vi kan genomföra. Förslagen bedöms efter vissa kriterier som till exempel plats, trygghet, nytta för allmänheten, investerings- och driftskostnad.

Om ditt förslag genomförs får du svar


Du som har lämnat in förslag som kommer att genomföras får ett meddelande om detta. Vi svarar så snart vi kan efter att förslaget har behandlats och vårt mål är att svara inom två månader. Har du inte hört något inom den tiden betyder det att vi bedömer att ditt förslag inte kan genomföras.


Sidan uppdaterades: