Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Arbete och insatser

Innovation- och entreprenörsrådgivning

Du som Nackabo och företagare, eller blivande företagare, kan få innovations- och entreprenörsrådgivning.

Det kan till exempel handla om hur din idé kan omvandlas till affär eller hur du lägger upp affärsplaner. Eller har du fastnat i gamla hjulspår och vill ha hjälp att lyfta blicken? Vi kan också berätta om hur du ansöker om finansiering eller vidareutvecklar din affärsmodell.

Drop-in för innovation- och entreprenörsrådgivning

Välkommen på drop-in, tisdagar klockan 10.00-15.00 i Fisksätra Folkets hus, Fisksätravägen 18.

Vill du veta mer?

Boka ett möte med rådgivare Vilma Mori Aguilar i Stadshuset eller drop-in, tisdagar klockan 10.00-15.00, för innovations-och entreprenörsrådgivning i Fisksätra Folkets hus.

Det här erbjuder Nacka kommun

Utbildning och workshops

Workshops för att lära ut grundläggande kunskaper om entreprenörskap och innovation. Inriktning på affärsplanering, marknadsundersökningar, finansiell planering och marknadsföring, allt detta inom entreprenörskap. Anpassas och kombineras efter behov och tidsramar.

Workshops med fokus på innovation med inriktning på problemlösning och idégenerering, design thinking, innovationskultur och förändringsledning, samt teknik och digitala trender. Anpassas och kombineras efter behov och tidsramar.

Vägledning till kostnadsfria utbildningsprogram som finns tillgängliga för alla som bor i stor Stockholm.

Individuell rådgivning

Skräddarsydd vägledning och stöd till entreprenörer och innovatörer.

Grupprådgivning

Ger deltagarna möjligheter att få olika perspektiv och erfarenheter från andra med liknande intressen och utmaningar, skapar en plattform för att bygga och utöka sitt nätverk, vilket kan leda till möjliga partnerskap, samarbetsmöjligheter och kontakter inom branschen.

Nätverksbyggande

Insikt i hur man skapar och underhåller nätverk av entreprenörer, investerare och andra nyckelaktörer inom det innovativa och entreprenöriella ekosystemet. Genom att främja samarbete och utbytte av idéer kan nätverksbyggande bidra till att skapa nya möjligheter och öka chanserna till framgång.

Sidan uppdaterades: