Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Kalender
Tid
06:30 - 07:15
Plats
Kyrkvikens brygga
Adress
Kyrkviken, Järla sjö

Se fler evenemang om

Utomhusträning, cirkelträning i Kyrkviken

Vill du hänga med och prova på lite utomhusträning? Vi kör på bryggorna vid Kyrkviken, vid Järla sjö. Anpassa klädsel efter väder.

Övningarna som vi gör kan du anpassa till din dagsform. Passet är ca 45 minuter, med variation av kondition och styrka.

Vi kör på bryggorna vid Kyrkviken, vid Järla sjö. Anpassa klädsel efter väder. Handskar/vantar kan vara skönt att ha, oavsett temperatur.

Tid: kl 06.30 på onsdagar.
Plats: Bryggorna vid Kyrkviken, Järla sjö.

Om du kommer med bil, går det att parkera framför gamla Sickla hälsocenter, Järlaleden, 131 54 Sicklaön eller vid Aimo Park Ekuddsvägen. Annars går det fint att gå eller cykla. Närmaste busshållplats är Planiavägen. Men det går också att ta bussen till Finntorp (längs Värmdövägen) och gå via cykel- och gångbanan mot sjön. Iaf just nu när arbetet med Värmdövägen pågår.

Vi kör på även om det är mörkt och snö, så häng på. Kan lova att det är riktigt trevligt att möta morgonen på bryggan. Möt onsdagsmorgonen på bryggan med oss. Välkomna!

Har du frågor eller vill delta, får du gärna skicka ett mail till Maria.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3060396,"lng":18.1387311},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Kyrkviken, Järla sjö</div>"}]}

Sidan uppdaterades: