Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Ledarskapsakademin 2021 – ansök senast 19 april

Är du intresserad av ledarskap och funderar på en framtida roll som projektledare, utvecklingsledare eller chef? Då ger Ledarskapsakademin dig en fantastisk möjlighet att inom ramen för din anställning i Nacka kommun utvecklas både professionellt och personligt.

Vad är Ledarskapsakademin?

Ledarskapsakademin är Nacka kommuns ledarförberedande utbildning. Akademin utvecklar medarbetare i Nacka kommun som är intresserade av ledarskap och funderar på en roll som framtida projektledare, utvecklingsledare eller chef i kommunen.

Utbildningen är ett år och består av föreläsningar, seminarier, grupparbeten samt individuella uppgifter. Varje deltagare tilldelas också en mentor under akademin som är en erfaren chef i kommunen att bolla ledarskapsfrågor med.

Ansök senast den 19 april

Här och du läsa mer om Ledarskapsakademin och lämna din ansökan.

Har du frågor?

Kontakta Ulrica Cederström, organisationspsykolog och programansvarig för Ledarskapsakademin.

Sidan uppdaterades: