Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Sommarens arbeten i Orminge

Nu startar arbeten vid Utövägens förlängning som innebär att denna del av vägen stängs av helt för trafik. Under avstängningen kommer markarbeten att genomföras för att förbereda inför de nya kvarteren och den utbyggda bussgatan på Kanholmsvägen.

Den 11 april byter Waxholmsbolaget till vårtidtabell. I samband med det blir Tollare brygga en del av deras ordinarie sjötrafik

Från den nya bryggan i Tollare kan du ta Vaxholmsbåten in till Stockholms city, Saltsjöbaden, Roslagen och Dalarö, under både vardagar och helger.

Förslaget om permanent masshantering i Kummelbergets verksamhetsområde stryks

Förslaget om att utreda möjligheten att placera permanent masshantering och stenkross i Kummelbergets verksamhetsområde stryks ur detaljplaneförslaget. Beslutet fattades med motiveringen att masshantering inte är lämpligt att placera i en företagsby utan bör ligga mer avsides.

Nu förlängs gång- och cykelbanan på Mensättravägen

Den nya gång- och cykelbanan anläggs från Skarpövägen till och med Myrsjöskolan och ska stå klar i sommar.

Nacka kommun avbryter samarbete med Serneke

Nacka kommun meddelar idag att samarbetet med Serneke gällande utbyggnad i Orminge centrum avbryts. De huvudsakliga anledningarna till beslutet är arbetet ännu inte påbörjats vilket medför väsentliga förseningar och gör det omöjligt att fullfölja kontraktet.

Visar 5 av 98 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: