Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Välkommen till digitalt samrådsmöte 25 januari för Verksamhetsområde Orminge trafikplats

Nu pågår samråd för ett nytt verksamhetsområde som planeras vid trafikplats Orminge, strax söder om Orminge centrum i Boo. Tisdag 25 januari är du välkommen att delta i ett digitalt samrådsmöte klockan 17.00-18.30.

Utbyggnaden av Orminge centrum fortsätter med Serneke som ny entreprenör

Serneke Sverige AB har fått uppdraget av Nacka kommun att fortsätta utbyggnaden i Orminge när det gäller vägar, vatten och avloppsledningar. Avtalets värde uppgår till cirka 36 miljoner kronor.

Första spadtaget för nytt naturnära kvarter i Orminge centrum

Igår togs ett första spadtag för nytt kvarter i Orminge centrum. Spadtaget togs av Cathrin Bergenstråhle, ordförande i miljö- och stadsbyggnadsnämnden, Magnolias regionchef Björn Bergman, Sernekes platschef Anders Eriksson och SBB:s projektutvecklingschef Erik Hävermark.

Markarbeten inför bygget av nya bostäder och verksamhetslokaler vid Sarvträsk i Orminge

Under vecka 47 inleds en del störande markarbeten vid Sarvträsk. Det handlar om spont- och pålningsarbeten. Arbetet beräknas pågå fram till mars 2022.

Telegrafberget får utökad sjötrafik och ny busslinje

I december blir det enklare att resa med kollektivtrafik till och från Telegrafberget. Båtlinje 83 som redan körs på prov förlängs och får tätare trafik. Dessutom börjar busslinje 416 trafikera området.

Visar 5 av 90 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: