Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Trafik och resande

Aktuella vägarbeten och trafikprojekt

Här hittar du aktuella vägarbeten och trafikprojekt i Nacka.

Trafiken i Nacka

Stadsutvecklingsprojekt kan påverka trafiken

Trafiken.nu för Nacka och Värmdö

Nyheter om trafik, vägar och resande

Nacka kommun inför avgift för uthyrning av elsparkcyklar

Nu inför Nacka kommun en avgift för att ställa ut elsparkcyklar för uthyrning på offentlig plats. Avgiften på 1400 kronor per utställt fordon och år kommer tillsammans med en överenskommelse som ställer högre krav på elsparkcykelbolagen bidra till en långsiktig och fungerade uthyrning av elsparkcyklar i Nacka.

Fem nya parkeringsplatser byggs på Atlasvägen, befintliga parkeringsytor asfalteras

Med start måndag kl. 08.00 startar arbetet att asfaltera parkeringsytor på Atlasvägen. Även fem nya parkeringsplatser kommer att byggas. En parkeringsyta asfalteras inledningsvis. Tidplanen för resterande ytor är inte helt klar. Kommunen återkommer med mer information kring detta.

Trafiken påverkas när Trafikplats Fisksätra asfalteras kvälls- och nattetid

Med start måndag 9 maj och fyra kvällar/nätter framåt påverkas trafiken när Trafikplats Fisksätra asfalteras. Arbetet beräknas slutfört fredag den 13 maj kl. 05.00. Detta innebär bland annat att du som reser från Nacka C och ska svänga av mot Fisksätra måste fortsätta på Saltsjöbadsleden och vända vid Circle K.

Sidbyte för dig som går eller cyklar på Värmdövägen

Natt mot tisdag 3 maj byter arbetsområdet på Värmdövägen, i höjd med Lillängen, sida - från norra sidan till södra sidan. Detta innebär sidbyte för dig som går eller cyklar. Värmdövägen är fortsatt öppen för biltrafik med ett körfält i vardera körriktning. Samma dag öppnar Vikdalsvägen körfält som tidigare varit stängda. På västra sidan öppnar även en del av den nybyggda gång- och cykelbanan.

Den 11 april byter Waxholmsbolaget till vårtidtabell. I samband med det blir Tollare brygga en del av deras ordinarie sjötrafik

Från den nya bryggan i Tollare kan du ta Vaxholmsbåten in till Stockholms city, Saltsjöbaden, Roslagen och Dalarö, under både vardagar och helger.

Vill du sätta ut blomlådor som farthinder?

Snart är det dags för årets blomlådeprojekt, där du och dina grannar kan ansöka om att ställa ut blomlådor på er gata.

Bro på Repvägen i Fisksätra renoveras

I början av april börjar renoveringen av en bro på Repvägen i Fisksätra. Under arbetet stängs bron för trafik. Gångvägen under bron kommer att vara öppen för passage under hela arbetet. Arbetet beräknas vara klart i början av juli 2022.

Sidan uppdaterades: