Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Arbeta inom äldreomsorg

Vill du göra skillnad i äldres vardag? Är du lugn, trygg och ansvarstagande? Då kan arbete inom äldreomsorg vara något för dig!

Inom äldreomsorgen i Nacka kommun arbetar du utifrån våra äldre kunders behov, intressen och förutsättningar. Du bidrar till att ge våra äldre livskvalitet och god omsorg. Är du intresserad av att arbeta inom äldreomsorgen finns det fyra äldreboenden inom Nacka seniorcenter och en natt- och larmpatrull som drivs i kommunal regi.

Nacka seniorcenter

Vi söker dig som är lugn, trygg och ansvarstagande.

Som undersköterska eller vårdbiträde arbetar du utifrån schema dag, kväll och helg eller natt. I arbetsuppgifterna ingår omvårdnad, medicindelegering, dokumentation, stöd vid måltider och att motivera de äldre att delta vid sociala aktiviteter.

På varje seniorcenter bor våra äldre kunder i egna lägenheter. För att kunna garantera trygghet och god omvårdnad har de tillgång till personal dygnet runt.

Läs mer om Nacka seniorcenter

Natt- och larmpatrull

Till natt- och larmpatrullen söker vi dig som kan hantera oförutsedda omvårdnadssituationer. Du är trygg i din roll som vård- och omsorgsgivare och kan agera snabbt och korrekt. Då insatserna är bilburna krävs B-körkort (automat) och att du har god körvana.

Nattpatrullen är en bilburen hemtjänst som utför insatser till kunder i enskilt hem nattetid. Nattpatrullen svarar också på inkommande larm från Nackas kunder nattetid. Arbetstider mellan 22.15-07.30.

Larmpatrullen i Nacka kommun ansvarar för att besvara och åtgärda trygghetslarm hemma hos kund, så kallad larmutryckning. Trygghetslarm innebär att kunden kan påkalla hjälp med brådskande personlig omvårdnad som inte kan vänta. Du arbetar i team med kollegor och åker alltid tillsammans med en kollega i bilen. Arbetstider (dag/kväll/helg): kl. 7:30-15:00 och 15:00-22:15.

Läs mer om natt- och larmpatrullen

Sidan uppdaterades: