Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Volontär till Fisksätra museum

Fisksätra museum är ett litet lokalt beläget museum i Fisksätra med rötter och verksamhet från hela världen. Verksamheten växer och den drivs delvis av ideella krafter. För att kunna utöka museets öppettider söker vi volontärer.

Vi är en liten arbetsstyrka och söker volontärer för att kunna utöka museets öppettider. Vår förhoppning är att kunna ha öppet en sen vardagseftermiddag/kväll och en hegdag i veckan.

Uppdraget som volontär handlar om att vara på museet ett par timmar, beroende på vad som passar för alla, och under tiden hålla museet öppet. Du visar runt och svarar på frågor från besökare. Inför uppdraget som volontär får du en introduktion, både om museets verksamhet/historia samt praktiska saker som du behöver veta.

Startdatum Efter överenskommelse
Tidsåtgång 2 - 3 timmar / pass.
En gång i veckan/ varannan vecka eller efter överenskommelse.
Sista anmälningsdatum Vi tar kontinuerligt emot intresseanmälningar
Plats Fisksätra museum, Fisksätra Torg 13
Hemsida http://fisksatramuseum.se/
Krav för uppdraget Du behärskar det svenska språket och gärna engelska. Att kunna flera språk såsom arabiska, urdu, dari m.m. är en stor fördel.

Övrig information

Fisksätra museum ligger vid torget i Fisksätra. Vi arbetar med Fisksätras lokala kulturarv och ställer ut fisksätrabors livsberättelser. Vi har även en pedagogisk verksamhet där vi arbetar med barn/unga i konstnärliga processer.

Intresseområden

Administration
Evenemang
Kultur/konst

Anmäl ditt intresse till
Fisksätra museum
Epost: info@fisksatramuseum.se

Sidan uppdaterades: