Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Resa

Nacka kommun har avtal med resebyrån Big Travel Sweden AB. Genom att anlita resebyrån slipper du onödig administration och utlägg.

Kontaktuppgifter till resebyrån

För att boka resa kan du antingen kontakta Big travel på telefon 08-120 90 494 eller affars.malardalen@bigtravel.se med din beställning.

Öppettider: Måndag-fredag klockan 08.00-17.00.

Nacka kommun har fullserviceavtal för bokning av resor och konferensgårdar med Big Travel Sweden AB. Se fullständig information i kommunens avtalsarkiv.

Ekonomienheten påpekar att i många fall betalas tjänsteresor av den anställde själv, som sedan får ersättning för sina utlägg genom utbetalningsorder. Detta innebär onödig administration som kostar pengar för din enhet. Anlita istället kommunens upphandlade resebyrå.

Vid bokning av konferensanläggning är det viktigt att Big Travel gör själva bokningen. Du kan göra upp förutsättningarna för din bokning med anläggningen men det är alltså Big Travel som sedan skickar bokningen.

Klimatkompensation

I Nacka kommun klimatkompenserar vi våra flygresor. För varje enkelresa med flyg i Sverige klimatkompenserar vi med 50 kr, och för varje enkelresa med flyg internationellt klimatkompenserar vi med 100 kr. Klimatkompensationen redovisas på fakturan.

Sidan uppdaterades: