Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Medarbetare

Nacka.se - för dig som är anställd

Nacka.se är en webbplats för alla – både medarbetare och Nackabor. Men det finns viss information och några funktioner som bara kan ses och användas av inloggade medarbetare. Här får du som är anställd veta mer om hur du gör för att kunna använda nacka.se fullt ut.

Ligger allt på Nacka.se öppet?

Grundregeln är att all information på nacka.se ska vara öppen för alla. Men det finns några sidor som bara kan ses av dem som är inloggade i Nackas nätverk. De sidor som bara visas för inloggade är personliga profilsidor, enheters anslagtavlor, arbetsstöd och lista över medarbetare. Det gäller även vissa andra sidor under medarbetare.

Dessa sidor är markerade med en blå bård med texten "Den här sidan kan bara ses av inloggade medarbetare".

Logga in för att få tillgång till allt

För att du som är anställd ska kunna ta del av all information på nacka.se och kunna använda alla funktioner måste du vara inloggad. Du kan logga in via din dator, mobiltelefon och platta. Du loggar in via "Mitt Nacka" knappen i högra hörnet av skärmen.

Hitta medarbetarinfo och nyheter

Alla besökare, både anställda och medborgare, möts av samma startsida. Skillnaden är att alla inloggade medarbetare har en personlig meny och får tillgång till lite mer information om kollegor och vad som händer inom andra enheter.

Hur du följer nyheter.

Fyll i fakta om dig själv på din egen profilsida

Om du fyller i fakta om dig själv blir det lättare för andra i organisationen att hitta information om dig och dina kompetensområden när de söker på nacka.se.

Hur du uppdaterar din profilsida.

Lägg till egna genvägar till sidor och system

Du kan själv skapa genvägar till sidor, system och samarbetsytor som du ofta använder.

Hur du skapar egna genvägar.

Delta i diskussioner, få nyheter och följ dina kollegor

Du kan dela med dig genom att vara aktiv på olika anslagstavlor och ge feedback på information. Du kan även följa olika nyheter och kollegor.

Hur du kommunicerar med andra.

Sidan uppdaterades: