Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Vad är Funkisfestivalen?

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Tävlingen ägde rum första gången år 2011 och blev genast en succé. Sedan dess har det blivit ett årligt återkommande evenemang.

Funkisfestivalen 2024

Vill du vara med och tävla?

Är du över 15 år, tillhör LSS och bor i Nacka? Då kan Funkisfestivalen vara något för dig! Vill du inte sjunga men gillar att stå på scen? Vi söker också efter någon som kan hjälpa vår konferencier att bland annat presentera artisterna.

Anmäl dig till audition

Nytt för i år är att det är audition innan deltävlingen. Audition är den 7 december klockan 17.00 på 2:ans fritidsgård, Granitvägen 2.

Anmäl dig till Alexandra Torres, telefon 070-431 78 51.

Senast den 30 november vill vi ha din anmälan!

När du anmäler dig behöver vi veta ditt namn, vilken låt du vill uppträda med och vem som är din kontaktperson.

Om du går vidare från audition kommer du att delta i Nackas deltävling de 2 februari 2024. Det vinnande bidraget kommer sedan att representera Nacka i den stora finalen våren 2024.

Nackas deltävling 2 februari 2024

Nackas deltävling äger rum den 2 februari 2024 klockan på Stora scenen i Dieselverkstaden. Som publik är du varmt välkommen och behöver ingen biljet.

Vinnaren representerar Nacka i semifinalen under våren.

Har du frågor?

Kontakta:

Lina Johansson
e-post: lina.johansson@nacka.se
telefon: 08-718 93 67 

eller

Pernilla Nordén
e-post: pernilla.norden@nacka.se
telefon: 08-718 94 37

Funkisglädje

Bakom Funkisfestivalen står föreningen Funkisglädje. Målet med Funkisfestivalen är att skapa ett arrangemang som leder till att så många personer som möjligt med intresse för att sjunga ska få möjlighet att stå på scen och delta på sin egen nivå. Dels uppmärksammas personer med funktionsnedsättning, och dels bjuder tävlingen på en minnesvärd kväll för både deltagare, publik och sponsorer. Här kan du läsa mer om Funkisglädje.

Sidan uppdaterades: