Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Utegym Fisksätra-Saltsjöbaden

Fisksätra IP utegym

Tillgängligt, natur- och bostadsnära gym

Fisksätra IP utegym har redskap/ maskiner som kan anpassas till ett motstånd mellan 5 – 50 kg beroende på maskin. Instruktioner sitter på respektive redskap plus en QR-kod för instruktionsvideo.

Utegymmet har belysning så så man kan träna även under årets mörkare årstider. Det ligger i anslutning till Fisksätra IP intill en multisportplan där man kan spela basket, volleyboll, minitennis, badminton. Parkering finns vid Fisksätra IP.

Närmaste adress: Hamnvägen 8
Se Fisksätra IP utegym på karta

Fisksätra utegym

Inspiration med övningar att göra. 4:43

Tattby utegym

Naturnära gym

Tattbys utegym ligger intill ett motionsspår och är utrustad med redskap där besökaren använder sin egen kroppsvikt. Delar av utegymmet är tillgängligt för rullstolsburna. I mitten av området finns stationer där träningen är mer stilla. I skogsbrynet finns ett trädäck som kan användas för stretch, liggande övningar eller bara att pusta ut efter träningen.

Utegymmet ligger i Tattby naturreservat, nära Samskolan. Både motionsspåret och utegymmet är belysta. Parkering finns bakom ishallen.

Närmaste gatuadress: Samskolevägen 6
Se Tattby utegym på karta

Foto: Carin Carlsdotter Denell

Sidan uppdaterades: