Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Utegym Fisksätra-Saltsjöbaden

Gröna dalens utegym

Naturnära stockgym

Gröna dalens utegym har en hinderbana och fasta redskap för träning av styrka, främst för överkroppen. Det är byggt med naturnära material och skuggas på eftermiddagen av skogen intill.

Gymmet ligger intill bollplanerna vid gångvägen mellan Fisksätra och Igelbodaplatån. För den som vill komplettera träningspasset med en löpruna är det nära till skogarna i Erstavik. Platsen ligger intill en gångväg och har stenmjöl som underlag, med vissa delar av träflis.

Det finns inte parkering i närheten.

Se Gröna dalens utegym på karta

Fisksätra IP utegym

Tillgängligt, natur- och bostadsnära gym

Fisksätra IP utegym har redskap/ maskiner som kan anpassas till ett motstånd mellan 5 – 50 kilo beroende på maskin. Instruktioner sitter på respektive redskap plus en QR-kod för instruktionsvideo.

Utegymmet har belysning så så man kan träna även under årets mörkare årstider. Det ligger i anslutning till Fisksätra IP intill en multisportplan där man kan spela basket, volleyboll, minitennis och badminton. Gymmet ligger bredvid en gångväg och underlaget är en gummimatta.

Parkeringen vid Fisksätra IP är avstängd under tiden för ombyggnation av bollhallen och centrum.

Närmaste adress: Hamnvägen 8

Se Fisksätra IP utegym på karta

Tattby utegym

Naturnära gym

Foto: Carin Carlsdotter Denell

Tattbys utegym ligger intill ett motionsspår och är utrustad med redskap där besökaren använder sin egen kroppsvikt. Delar av utegymmet är tillgängligt för rullstolsburna. I mitten av området finns stationer där träningen är mer stilla. I skogsbrynet finns ett trädäck som kan användas för stretch, liggande övningar eller bara att pusta ut efter träningen.

Utegymmet ligger i Tattby naturreservat, nära Samskolan. Både motionsspåret och utegymmet är belysta. Parkering finns bakom ishallen, en bit bort. Underlaget är av träflis.

Närmaste gatuadress: Samskolevägen 6

Se Tattby utegym på karta

Sidan uppdaterades: