Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Jobba hos oss

Nacka är en av Sveriges mest attraktiva och välrenommerade kommuner. Med fokus på mål, resultat, hållbart medarbetarengagemang och ständig utveckling strävar Nacka efter att bli bäst på att vara kommun och digitalisering ligger högt på kommunens agenda. Nacka kommun är arbetsgivaren för dig som med stor frihet förnyar och gör skillnad.

Lediga tjänster

Just nu har vi inga utlysta lediga tjänster.

Klicka här för att se lediga tjänster i Nacka kommun.

Vårt erbjudande

Digitaliseringsenheten har i uppdrag att leverera en robust, tillgänglig och säker drift av system och central infrastruktur samt förvalta och utveckla den IT-nära delen av applikationer/system tillsammans med våra upphandlade leverantörer/partners.

Vidare är uppdraget att främja, stödja och samordna digitalisering i kommunen.

Enheten består av 26 engagerade medarbetare som är indelade i två grupper:

  • IT-infrastruktur
  • Objekt och Projekt

Våra kompetenser

Här finns bland annat roller som projektledare, objektsledare, systemförvaltare, IT-tekniker, IT-utvecklare och systemspecialister.

Vi erbjuder dig

Vi arbetar i Nacka stadshus i öppna och moderna lokaler som ligger ett stenkast från Nacka Forum. Här får du friheten i möjligheten att jobba på distans, tillgång till motionslokal i stadshuset och kommunens egen personliga tränare, friskvårdstimme och friskvårdsersättning samt växling av semesterersättning mot fler semesterdagar.

Tillit, förtroende och att må bra

Vi har en stark kultur av tillitsbaserat ledarskap: Med hög tillit och förtroende för våra medarbetares förmåga och vilja att ta ansvar. Vi ser vår uppgift som chefer och ledare att stötta och ge rätt förutsättningar till varje enskild medarbetare och uppdrag. Vi strävar efter att skapa en kultur där man trivs, mår bra och där man utifrån sin kompetens får uppnå sin fulla potential.

Välkommen till oss!

Letar du efter en arbetsgivare som tar arbetsmiljöfrågor och din yrkesutveckling på allvar och gör sitt yttersta för att ge dig rätt förutsättningar i ditt uppdrag?
Brinner du för att arbeta med IT och digitalisering för att göra samhället bättre genom smarta och innovativa IT-lösningar?

I så fall kanske vi söker varandra – så kika gärna på våra lediga tjänster:

Klicka här för att se lediga tjänster i Nacka kommun.

Sidan uppdaterades: