Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Stöd för medarbetare

Som medarbetare i Nacka kommun berörs du dagligen av digitalisering och IT på olika sätt. Till exempel behöver vi alla förhålla oss till områden som IT-säkerhet och informationssäkerhet i vårt dagliga arbete. Vi behöver också alla följa utvecklingen och bygga på vår kompetens på områden som rör digitalisering, så att vi som kommun kan se till att vi nyttjar digitalisering till dess fulla potential.

Är du chef och ansvarar för dina medarbetares digitala arbetsmiljö behöver du dessutombeställa och följa upp de IT-tjänster ni behöver för ert dagliga arbete.

Här har vi samlat information och stöd för att du som medarbetare ska kunna jobba smart digitalt!

Senaste nytt inom digitalisering

Nacka först igen: Helautomatiskt beslut inom bygglov

I somras blev Nacka första svenska kommun att automatisera ett beslut i bygglovsprocessen. Utfallet har varit 100-procentigt korrekt, så nu tas nästa steg med att helautomatisera två olika beslut.

Digitaliseringsrapporten: Starkt 2023 för Nacka

Nu sammanfattas digitaliseringsåret 2023 i Nacka kommun i årets rapport. Förra året blev starkt för Nacka, med både många konkreta initiativ till digitalisering och stor uppmärksamhet på nationell nivå som föregångare med vår modell för kommungemensam digitalisering.

Sidan uppdaterades: