Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Badminton

Badminton spelas i Boo KFUM:s rackethall i Boo,
fredagar 11-12.30. Kontakta Ole Suhr på mejl
ole.suhr@nacka.se om du vill veta mer eller anmäla dig.

Bordtennis

Bordtennis är kul! I motionslokalen på våning -3 i Nacka stadshus finns två bordtennisbord, racketar och bollar som man kan låna då det inte är gruppträningar.

Kontaktperson:
corpus@nacka.se

Bowling

Bowlingsektionen har en fast tid på tisdagar i
Gullmarsplans bowling vid Enskedehallen, klockan 17.00-18.00. Med tanke på rådande situation med Corona är bowlingen vilande just nu.
Ledare: Ole Suhr.

Fotboll

Just nu är fotbollssektionen vilande men möjlighet finns att spela om det är flera som är intresserade, kontakta corpus@nacka.se för mer information.

Golf

Golf sektionen har varit vilande en period. Men nu tar Corpus nya tag med nya sektionledare och startar med en golfmästerskap för alla medlemmar 2024 i höst! Läs mer här! (PowerPoint-presentation, 3 MB)

Sektionen kommer att också att kunna erbjuda rabatter + spännande aktiviteter i framtiden. Så håll utkik och följ nyheterna i våran sida för framtida erbjudande!

Har ni frågor eller idéer om golf sektionen. Kontakta gärna våra sektionsledare:

benny.waldenstam@nacka.se
maths.lundin@nacka.se

Innebandy

Vi är en grupp som spelar innebandy. Om du vill delta kontakta Thomas Björk eller Christian Norén för mer information!

Välkomna!

Padel

Padel spelas i Nackas närområde.
Kontakta David Lindström om du vill veta mer eller anmäla dig.

Teater

För alla er som är roade av teater finns sektionen. Jag som sköter sektionen heter Anette Danner Nylund och till mig kan du höra av dig om du vill bli medlem och få fortlöpande information om vad som är på gång i teatervärlden. Via sektionen bokas det mesta i teaterväg på Stadsteatern, Dramaten, Oscars, China, Cirkus, Scala, Börsen m.fl.

Ibland erbjuds även biljetter till genrep som kan vara rejält rabatterade och vissa gånger helt gratis!

Även besök till föreställningar på Dansens Hus bokas.

Bokning och betalning:

För att detta ska gå så smidigt som möjligt så bokar du dig på Anettes erbjudanden, du får bekräftelse på att du har fått biljetter.

I de fall där man inte får e-biljetter utan pappersbiljetter hämtar du ditt teaterkuvert på biblioteket i Forum där personalen är behjälplig.

OBS! Glöm ej att skriva datum för föreställningen och namn (dina initialer) och betala senast det datum som är skrivet på informationen, allt för att inte arbetsbördan ska bli övermäktig (allt är ideellt arbete men en fantastisk service till Corpus medlemmar).

Lathund för betalning (Word-dokument, 13 kB)

Det kan hända att vissa biljetter ska betalas i förskott men det meddelas vid bokningen. Kom gärna med förslag på vad du vill se eller om datumet inte passar men man vill gärna gå senare.


Sektionsledare Anette Danner Nylund
mobil 0731-801 702
e-post: anette-milly.nylund@nacka.se

Tennis

Vill du spela tennis? Välkommen till Saltsjö Duvnäs tennishall, tisdagar 11.00-12.00. Kontakta Jan Landström om du vill veta mer jan.landstrom@nacka.se eller ankn 8745

Sång kör

Är du anställd i Nacka Kommun och sugen på att sjunga i kör? I så fall ska du testa Nacka Kommuns Personalkör! Vi är ca 30 kördeltagare som träffas varje vecka i Nacka Stadshus för att sjunga tillsammans.

Du behöver inte kunna läsa noter eller ha någon tidigare erfarenhet av att sjunga i kör. Viktigast är att du vill sjunga, så kom som du är och yla tillsammans med oss så ser vi till att du trivs och har ruskigt kul.

Läs mer och anmäl dig här!

OBS! Nackas sångkör drivs inte under Corpus regi. Eventuella frågor hänvisas till Patricia Zeiloth.

Sidan uppdaterades: