Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Träfflokaler

Träfflokaler är öppna verksamheter för dig som har en psykisk funktionsnedsättning.

"Det behöver inte vara så märkvärdigt. Det är skönt att bara komma hit och läsa tidningen och att för en stund bli en gäst hos verkligheten"

"Att få en chans att vara nån bland andra"

Träfflokaler är öppna verksamheter för dig som har en psykisk funktionsnedsättning. Du behöver inte ha något biståndsbeslut från socialtjänsten. På träfflokalerna finns det tillgång till aktiviteter av olika slag och möjlighet till att äta och laga mat till självkostnadspris.

Vad kan jag göra i träfflokalerna?

Du kan läsa dagstidningar, lyssna på musik, spela spel, måla eller bara vara. Du kan också delta i utflykter. På två av våra träfflokaler har du tillgång till datorer.

Äta och laga mat

I våra träfflokaler kan du äta frukost, lunch eller middag till självkostnadspris. Vissa dagar kan du laga mat tillsammans med andra

Gemensam planering

Du kan självklart komma med förslag och ha synpunkter på verksamheten, som vi alla tillsammans diskuterar och planerar en gång i månaden.

Respekt och förståelse

Vi är alltid två personer som arbetar i Träfflokalen Vi strävar efter att skapa gemenskap som inspirerar och är till glädje för besökarna. Respekt och förståelse för varandra är viktiga ledord för verksamheten.

Café Lyktan
Paviljongvägen 5 (Björknäs)
Telefon: 08-718 91 86

Träffpunkten i Fisksätra
Träffpunkten i Fisksätra
Fisksätra torg 13
Telefon: 08-718 84 87 eller 08-718 84 88

Välfärd samhällsservice
Nacka kommun, Nacka
Tel: 08-718 80 00

Aktuella öppettider hittar du här

Sidan uppdaterades: