Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

IT-tjänster och smarta verktyg

Här hittar du information om tjänster och smarta verktyg som du som medarbetare i Nacka kommun kan använda för att jobba smart och effektivt. Här samlar vi också information om IT-tjänster och kostnader för dig som beställare.

Digitaliseringsenheten erbjuder ett flertal tjänster som hjälper dig att jobba smart digitalt. Många av våra tjänster rör din IT-arbetsplats, det vill säga det som behövs för att sköta din arbetsvardag så smidigt som möjligt. Därutöver erbjuder vi även ett utbud av kommungemensamma tjänster som till exempel e-signering, e-tjänsteutveckling och automatisering, samt förvaltningstjänster och IT-projektledning.

Här finns ett axplock av tjänster som du kan komma igång med snabbt, och som kan hjälpa dig utveckla din verksamhet.

För att läsa mer om alla tjänster vi erbjuder, ladda ner vår tjänstekatalog här.

Automatisering för ökad effektivitet och flexibilitet

Genom att automatisera monotona och rutinmässiga steg i era processer kan ni frigöra tid och resurser till roligare och mer kvalitetshöjande arbetsuppgifter.

Vi hjälper er att identifiera potentiella områden för automatisering och att implementera lämpliga verktyg för att underlätta förändringsarbetet.

Läs mer om automatisering här

E-tjänster för smidigare interaktion och service

Med användarvänliga e-tjänster kan ni erbjuda enklare och mer tillgänglig service för era kunder, samtidigt som manuellt administrativt arbete minskar när informationen som hanteras digitaliseras.

Läs mer om e-tjänsteutveckling här

E-underskrift för snabbare och säkrare dokumenthantering

Genom att använda e-underskrifter i er dokumenthantering kan ni öka säkerheten samtidigt som ni minskar behovet av pappershantering och postala utskick. Ett effektivt verktyg som kan spara in många dagars väntetid i olika flöden!

Läs mer om e-underskrift här

IT-tjänster och kostnader

Är du beställare av IT-tjänster och vill veta mer om IT-kostnader och fakturering?

Här hittar du (förhoppningsvis) all information du behöver!

Sidan uppdaterades: